'Verratti van PSG gaat toch nog naar Midden-Oosten'

'Verratti (PSG) gaat na afgeketste Saudi-transfer toch nog naar Midden-Oosten'

28 augustus om 20:10

Marco Verratti is toch nog dicht bij een vertrek bij Paris Saint-Germain. De Italiaanse middenvelder staat al weken voor een transfer, aangezien hij ook niet meer bij de selectie van de Parijzenaren zit. Al Arabi uit Qatar hoopt nu te profiteren en is in de buurt van een akkoord met PSG, meldt Fabrizio Romano.

Eerder leek Verratti hard op weg om de volgende topspeler te worden voor het Saudische Al Hilal. De Italiaan was al lang en breed akkoord met de overstap, maar PSG wees twee biedingen af. De transfer ging daardoor niet meer door. Nu kan Al Arabi dus uitkomst bieden. De gesprekken tussen de club uit Qatar en PSG zijn vol bezig en de onderhandelingen komen in een stroomversnelling zo lang er geen biedingen vanuit Europese clubs komen.

Inmiddels lijkt de selectie van PSG en in ieder geval trainer Luis Enrique al afscheid te hebben genomen van Verratti. De Italiaan traint apart met een groepje spelers dat mag vertrekken, ook Georginio Wijnaldum traint daar nog altijd. Verratti zat ook nog niet bij een wedstrijdselectie van PSG dit seizoen. Eerder gebeurde hetzelfde met Neymar en Kylian Mbappé. Die laatste werd echter weer in genade aangenomen.