'Manchester City biedt 60 miljoen en heeft goede papieren voor toptransfer'

'Manchester City biedt 60 miljoen en heeft goede papieren voor toptransfer'

28 augustus - 10:45

Manchester City heeft goede papieren voor de komst van de Portugese middenvelder Matheus Nunes. Een tweede bod van de Engelse kampioen moet Wolverhampton Wanderers definitief overtuigen, meldt The Guardian.

Manchester City heeft een bod van 60 miljoen euro neergelegd bij Wolves, inclusief bonussen. Dat bedrag komt in de buurt van de vermeende vraagprijs, nadat vorige week nog 55 miljoen werd afgeslagen. Nunes wil dolgraag de overstap maken en heeft zijn jawoord al gegeven.

Fabrizio Romano voegt eraan toe dat City, dat op zoek is naar een vervanger voor de geblesseerde Kevin De Bruyne, 'increasingly confident' is voor de komst van Nunes. De onderhandelingen met Wolves zouden in de 'final stages' zijn aanbeland.

Nunes staat er goed op in Manchester: Pep Guardiola noemde hem vorig jaar al 'een van de beste spelers ter wereld'. De 24-jarige Portugees stond ook geruime tijd in de belangstelling van Liverpool. Vorig jaar plukte Wolverhampton Wanderers hem voor 45 miljoen euro weg bij Sporting Portugal.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s