OFFICIEEL: Murillo maakt overstap van RSC Anderlecht naar Marseille

OFFICIEEL: Murillo maakt overstap van RSC Anderlecht naar Marseille

30 augustus - 15:00
10

De transfer van Michael Murillo van RSC Anderlecht naar Olympique de Marseille is officieel bevestigd. De 27-jarige rechtervleugelverdediger ruilt de Jupiler Pro League in voor de Franse Ligue 1.

Murillo tekende in januari 2020 bij Anderlecht, de Panamees kwam over van het Amerikaanse New York Red Bulls. Bij paars-wit speelde Murillo in totaal 134 matchen. Daarin wist Murillo veertien keer het net te vinden en leverde hij zeventien assists af aan zijn ploegmaats.

Murillo is voor Panama ook een van de sterkhouders. De rechtsback debuteerde op 20-jarige leeftijd bij de nationale ploeg en speelde al 66 interlands namens Panama. Murillo wist voor zijn land tot nu toe zeven keer een doelpunt te maken en hij leverde ook zes assists af.  

Wat de transfer extra opvallend maakt is dat Marseille overtuigd is van de kwaliteiten van Murillo, ook al is de speler dit seizoen nog niet in actie gekomen in de Jupiler Pro League. Murillo heeft een hamstringblessure en het is nog onbekend wanneer hij weer inzetbaar is.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s