'Kompany had plannen met KVK, Hasi kon coach van De Kerels worden'

'Kompany had plannen met KVK, Hasi kon coach van De Kerels worden'

27-08-2023 19:07
1

Bij KV Kortrijk blijft het afwachten wat er zal gebeuren met de club. Burnley FC is al even geïnteresseerd in de club en wil de Kerels graag overnemen. Vincent Kompany had ook een plan met de West-Vlaamse club.

Eerder deze zomer werd Burnley al gelinkt aan KV Kortrijk. Er leek ook een akkoord in de maak, maar Vincent Tan en zijn entourage kozen uiteindelijk voor Kaminski Group. Die deal ging echter niet door, waardoor Burnley nu weer een potentiële overnemer is voor KV Kortrijk. En ook Kompany lijkt daar zijn zegje in te gaan doen.

Volgens Het Belang van Limburg had (of heeft) Kompany namelijk ook heel wat plannen met KVK. Zo wilde hij onder meer goede vriend Besnik Hasi naar verluidt aanstellen als coach. Zover komt het echter niet, aangezien Edward Still daar nu de trainer is.

Ook op transfervlak lijkt Kompany wat in de pap te brokken hebben. Hij wil onder meer Samuel Bastien richting De Kerels sturen om daar speelminuten te vergaren. Minuten die hij bij Burnley niet langer krijgt. Al moet er dan eerst nog een akkoord worden gevonden tussen Burnley en KVK-eigenaar Tan.