Boskamp is niet mild voor Lukaku: Hij slaat zijn eigen ruiten in

Boskamp is niet mild voor Lukaku: "Hij slaat zijn eigen ruiten in"

27 augustus - 14:04
6

Na een heuse transfersoap heeft Romelu Lukaku dan toch een nieuwe club gevonden. Geen Juventus, AC Milan, Inter Milan of een langer verblijf bij Chelsea, maar wel AS Roma voor de Rode Duivel. Johan Boskamp velt zijn oordeel over die transfer.

Met AS Roma trekt Lukaku nu naar een club die niet meteen zal meespelen voor de titel. "Dat heeft Lukaku alleen maar aan zichzelf te danken", is Boskamp streng in Het Belang van Limburg. "Ik ben een grote fan van de speler Romelu, maar één ding doet hij verkeerd", aldus de analist.

Volgens de Nederlander is Lukaku niet langer geloofwaardig meer. "Eerst was Anderlecht zijn grote voetballiefde, dan was het Chelsea, daarna Everton en dan weer Inter. Je kan niet elk seizoen je onvoorwaardelijke liefde verklaren aan een andere club. Zeker niet als je dan nog gaat aanpappen met de grote vijand, zoals hij bij Inter deed met Juventus. Zo sla je je eigen ruiten in", klinkt het.

Lukaku zal bij AS Roma nu moeten strijden voor de prijzen. De laatste keer dat de ploeg van José Mourinho echter nog in de top drie van de Serie A eindigde dateert inmiddels al van het seizoen 2016/2017. Vorig seizoen haalde het wel de finale van de Europa League en het seizoen daarvoor won het de Conference League.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s