UPDATE: Transfer Vranckx naar Fiorentina wordt volgens Tavolieri ingewikkeld

UPDATE: Transfer Vranckx naar Fiorentina wordt volgens Tavolieri ingewikkeld

25-08-2023 23:35 Laatste update: 28-08-2023 08:28
7

Aster Vranckx trekt dan toch niet naar het Nederlandse PSV. Onze landgenoot staat op het punt een vierjarig contract bij Fiorentina te tekenen. 

Onder meer transferexpert Gianluca Di Marzio schrijft dat Vranckx een voorkeur had voor PSV, maar dat de Eindhovenaren geen akkoord wisten te bereiken met VfL Wolfsburg. Na wekenlang getouwtrek heeft de middenvelder besloten weer in Italië te gaan spelen: Vranckx was het afgelopen seizoen al op huurbasis actief voor AC Milan.

Vrankcx geldt voor PSV als toptarget, maar de club uit de lichtstad wilde de speler pas binnenhalen na de verkoop van Ibrahim Sangaré. De middenvelder heeft nu besloten om toch terug te keren naar Italië. Bij VfL Wolfsburg kon hij niet langer rekenen op speelminuten. Vranckx lijkt bij Fiorentina de vervanger te gaan worden van Sofyan Amrabat (ex-Club Brugge), die wordt gelinkt aan een vertrek.

Update: Vranckx is inderdaad op weg naar Fiorentina. De middenvelder komt over van VfL Wolfsburg voor 7 miljoen euro. Het is nog afwachten op de officiële berichtgeving. Dat meldt het Italiaanse Gazzetta.

Update: Volgens journalist Sacha Tavolieri wordt de transfer van Aster Vranckx naar Fiorentina ingewikkeld. De onderhandelingen verlopen moeizaam volgens de entourage van de Rode Duivel. Een zoveelste wending in de transfer van Vranckx.