'Bayern München rond de tafel met Chelsea over Chalobah'

'Bayern München rond de tafel met Chelsea over Chalobah'

25-08-2023 19:12

Trevoh Chalobah wordt mogelijk de vervanger van Benjamin Pavard bij Bayern München. De Chelsea-verdediger staat ook op de lijst van Der Rekordmeister en Gianluca Di Marzio weet zelfs dat de Duitsers werk maken van een deal.

Het is inmiddels bekend dat Pavard hard op weg is naar Internazionale. Bayern kijkt daardoor alvast naar vervangers.Lutsharel Geertruida van Feyenoord is één van de spelers die hoog op de verlanglijst staat van de Bundesliga-kampioen. Dat geldt echter ook voor Chalobah. De Engelsman mag vertrekken bij Chelsea en Bayern zou nu zelfs concreet werk maken van zijn komst.

Als Chalobah daadwerkelijk de overstap maakt naar München, lijkt de deur in de Allianz Arena dicht te zijn voor Geertruida. Bayern is tot op heden nog niet concreet geworden voor de Oranje-international. Dat wijst er dus mogelijk op dat de keuze van de Duitse grootmacht op dit moment is gevallen op Chalobah.

In het verleden werkte de 24-jarige stopper, die ook als verdedigende middenvelder en rechtsback uit de voeten kan, al samen met Bayern-trainer Thomas Tuchel bij Bayern. In de afgelopen uren heeft Der Rekordmeister progressie geboekt in de onderhandelingen met Chelsea.