UPDATE: 'Paintsil blijft bij Genk en laat weten dat hij de club niet wil verlaten'

UPDATE: 'Paintsil blijft bij Genk en laat weten dat hij de club niet wil verlaten'

25-08-2023 12:35 Laatste update: 28-08-2023 11:07
31

Joseph Paintsil een gewild man. Even werd de aalvlugge vleugelspeler genoemd in een mogelijk ruildeal met Paul Onuachu van Southampton. The Athletic veegde die geruchten van de baan, maar nu zou ook Leeds interesse hebben in Paintsil van KRC Genk

De immer betrouwbare David Ornstein schrijft dat Leeds concrete interesse heeft in Paintsil van Genk. Leeds stelt een deal voor om Paintsil met een bod van meer dan 10 miljoen euro te halen van Genk. De club uit Limburg moet nog reageren op het bod en mocht er niet meteen vooruitgang geboekt worden dan zou Leeds zich snel wenden naar andere, alternatieve, targets. 

Paintsil zou eerder Southampton afgewezen hebben en zou een duidelijke voorkeur hebben voor Leeds United. Het contract voor Paintsil zou dan ook geen probleem mogen vormen in de onderhandelingen. 

Update:
Ondertussen lijken de supporters van Genk op hun beide oren te kunnen slapen. Bob Faesen, journalist bij Het Laatste Nieuws, laat weten dat Paintsil bij Genk blijft. De vleugelspeler zou Genk laten weten hebben dat geen enkele club hem zou kunnen overtuigen.