Mourinho reageert op Lukaku-geruchten: “Blij dat Roma nog een spits haalt”

Mourinho reageert op Lukaku-geruchten: “Blij dat Roma nog een spits haalt”

25-08-2023 12:15 Laatste update: 14:23
9

AS Roma zou in gesprek zijn met Chelsea FC over een deal voor Romelu Lukaku. De Italiaanse grootmacht kan een belangrijke stap voorwaarts zetten in de laatste week van de zomerse transferwindow. Dat schrijft Matt Law.

In de Telegraph lezen we hoe de 30-jarige Rode Duivel opnieuw van gedachten zou veranderd zijn. Lukaku heeft, volgens de krant, besloten om zich niet bij Juventus aan te sluiten, waardoor de Blues in een lastig parket zitten nu het einde van de transferwindow snel nadert.

Chelsea heeft nu haar strategie moeten veranderen en is bereid om Lukaku voor het seizoen 2023-24 uit te lenen, terwijl ze eerder alleen permanente aanbiedingen in overweging namen. Roma is nu in gesprek en lijkt bereid om zijn salaris te betalen, wat genoeg kan zijn om een huurovereenkomst met Chelsea af te sluiten. 

Er wordt verder verwacht dat er geen koopverplichting aan verbonden zal zijn. Lukaku is het wachten op een akkoord tussen Juventus en Chelsea beu en heeft nu laten weten dat hij graag uitgeleend wil worden aan de Italiaanse hoofdstad. Hij is nog steeds niet geïnteresseerd in een overstap naar Saoedi-Arabië.

Update: Fabrizio Romano is met een Lukaku-update gekomen. De transferexpert haalt een reactie van AS Roma-coach José Mourinho boven: “Lukaku-deal? De club heeft me gezegd dat we na Serdar Azmoun nog een spits zullen halen dus dat maakt me blij. Het is moeilijk om te reageren op spelers die nog niet voor de club hebben getekend.”