Kroos reageert op transfer van talent Veiga (21) naar Al Ahli: 'Gênant'

Kroos reageert op transfer van talent Veiga (21) naar Al Ahli: 'Gênant'

24-08-2023 11:45
15

Celta de Vigo-speler Gabri Veiga verkast niet naar SSC Napoli, maar naar Al Ahli. De 21-jarige middenvelder is na gesprekken met trainer Matthias Jaissle overstag gegaan, meldt transfergoeroe Fabrizio Romano.

Veiga, die tot dusver negen keer voor Jong Spanje uitkwam en een grote toekomst wordt voorspeld, gaat de Europese topcompetities al op jonge leeftijd verlaten. Romano spreekt van de 'meest verrassende transfer van deze zomer in Saudi-Arabië'. Veiga was afgelopen week rond met Napoli en had al een medische keuring gepland staan. Op het laatste moment wilden Celta en Napoli de voorwaarden van de transfer wijzigen, waardoor de deal afketste.

Binnen 24 uur had Al Ahli een akkoord bereikt met Veiga. De middenvelder maakt voor ongeveer 36 miljoen euro de overstap naar de club waar onder meer Edouard Mendy, Franck Kessié, Riyad Mahrez, Roberto Firmino en Allan Saint-Maximin onder contract staan. Naar verluidt wil Al Ahli voor het einde van de transferperiode nog meer jonge talenten uit Europa halen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fabrizio Romano (@fabriziorom)

Toni Kroos
Na de 'here we go' van Romano heeft Real Madrid-middenvelder Toni Kroos van zich laten horen. De controleur reageert op Instagram onder de post van de journalist met 'embarrassing', oftewel: gênant. Wat Kroos precies met zijn opmerking bedoelt is onduidelijk, maar het lijkt erop dat hij het ronduit opmerkelijk vindt dat een speler van 21 voor een stap naar Saudi-Arabië kiest.