‘Chelsea dringt aan bij Lukaku, mogelijke gevolgen voor Mitrovic (ex-RSCA)’

‘Chelsea dringt aan bij Lukaku, mogelijke gevolgen voor Mitrovic (ex-RSCA)’

23-08-2023 21:40
18

Chelsea dringt aan bij Romelu Lukaku, de club wil dat de spits van de Rode Duivels een bod uit Saudi-Arabië accepteert als hij niet naar een andere Europese club gaat. De mogelijke transfer naar Saudi-Arabie kan gevolgen hebben voor Aleksander Mitrovic (ex-RSC Anderlecht).

Er is nog geen doorbraak gevonden tussen Europese clubs en Lukaku. Juventus leek het dichtstbij en ook AS Roma wordt gelinkt aan de spits. Chelsea dringt aan dat wanneer er geen overeenkomst wordt bereikt, Lukaku toch naar Saudi-Arabië trekt, weet Talksport.

Al-Hilal blijft geïnteresseerd in Lukaku, de Saoedische club heeft onlangs spits Mitrovic verwelkomd. Toch kan de club er voor kiezen om op het laatste moment  Mitrovic aan een andere Saoedische club te slijten.

Al-Shabab en Al-Ettifaq waren ook in de markt voor Mitrovic, beide clubs zouden openstaan voor de komst van Mitrovic. Chelsea wil Lukaku graag verkopen, hoofdtrainer Mauricio Pochettino en Lukaku hebben nog steeds niet met elkaar gesproken. Chelsea wil een transfersom tussen de 35 en 38 miljoen pond ontvangen. Dat is ongeveer tussen de 40 en 45 miljoen euro.