De Ketelaere doet hét bij debuut Atalanta

De Ketelaere doet hét, verlost zichzelf van doelpuntendroogte bij debuut Atalanta

20 augustus om 20:42
Laatste update: 20 augustus om 20:55

Charles De Ketelaere doet hét namens Atalanta Bergamo, de Rode Duivel weet eindelijk te scoren. De Ketelaere mocht invallen voor zijn debuut in de uitmatch tussen Sassuolo en Atalanta en in de 84e minuut verlost hij zichzelf van zijn doelpuntendroogte van ruim 500 dagen. Na het doelpunt van De Ketelaere wist Atalanta ook nog via Nadir Zortea de 0-2 te scoren in de 93e minuut, dit was ook de eindstand.

De Ketelaere maakte op huurbasis de overstap van AC Milan naar Atalanta, het wilde maar niet vlotten voor de Rode Duivel bij AC Milan. Na zijn overstap startte De Ketelaere niet direct in de basis, hij begon bij Atalanta op de bank.

Na de rust werd De Ketelaere het veld ingestuurd bij Atalanta Bergamo, de stand was nog steeds 0-0. De Ketelaere bracht direct energie in het team van Atalanta en was tweemaal dicht bij een doelpunt. Bij zijn tweede poging stond de lat in de weg.

In de 84e minuut was het aan De Ketelaere om zich te verlossen van zijn doelpuntendroogte. De Ketelaere kon een voorzet prima binnen knikken. Er bestond nog wat twijfel of de bal wel over de lijn was, maar dit bleek het geval.

Na het doelpunt van De Ketelaere zorgde Zortea in de absolute slotfase nog voor een verdubbeling van de score.