'Toptransfer naar City staat op instorten: Paquetá onderzocht voor gokschandaal'

'Toptransfer naar City staat op instorten: Paquetá onderzocht voor gokschandaal'

18-08-2023 20:37

De transfer van Lucas Paquetá naar Manchester City staat op springen. De middenvelder wordt onderzocht vanwege een vermeend gokschandaal en is zichzelf van geen kwaad bewust, wordt geschreven in Engelse berichtgevingen. 

Onder meer Sky Sports en The Guardian meledn dat de Engelse voetbalbond een onderzoek heeft ingesteld naar Paquetá, die hard op weg was naar Manchester City. Eerder werd al bericht dat de twee clubs er niet uitkwamen, maar het is onduidelijk of dat te maken heeft met het vermeende onderzoek. Bronnen dicht bij de speler zeggen dat de speler zelf in shock is door de aantijging en geen idee heeft waar deze vandaan komt.

West Ham United, waar de speler onder contract staat, houdt inmiddels de adem in. The Hammers haalden de speler vorig seizoen voor 51 miljoen euro op bij Olympique Lyon en leken de speler met flinke winst te verkopen. In de Premier League werd Brentford-spits Ivon Toney onlangs nog voor acht maanden geschorst vanwege het veelvuldig overtreden van regels omtrent gokken. City leek zeer concreet voor Paquetá, vooral vanwege de ongelukkige blessure van Kevin De Bruyne.