'Overgang Paqueta naar Man City onzeker, club De Bruyne niet akkoord met West Ham'

'Overgang Paqueta naar Man City onzeker, club De Bruyne niet akkoord met West Ham'

18-08-2023 17:05 Laatste update: 17:27
6

De transfer van Lucas Paqueta van West Ham United naar Manchester City staat op klappen. Volgens Fabrizio Romano komen de Premier League-clubs er maar niet uit en staan de onderhandelingen op dit moment stil. De situatie rond Paquéta is ook nauw verbonden met een mogelijke transfer van Mohammed Kudus.

Een aantal weken geleden kwam de interesse van Manchester City in Paqueta aan het licht. The Citizens brachten een eerste bod uit van tachtig miljoen euro voor de Braziliaan, maar die zou linea recta naar de prullenbak zijn verwezen. Daarna zou City ook een tweede bod hebben gedaan, maar de hoogte van die bieding is onbekend. Nu lijkt het er dus op dat een deal niet doorgaat, omdat beide partijen er niet uitkomen.

Voor Kudus zou het klappen van een deal voor Paqueta wel eens vervelende gevolgen kunnen hebben. West Ham United wil namelijk vol voor de Ghanees gaan, als ze de Braziliaan verkocht hebben. Als Paqueta bij The Hammers blijft, dan is de kans groot dat de clubleiding de interesse in Kudus laat varen. Deze week vloog er nog wel een delegatie van West Ham United naar Amsterdam om met Kudus te praten, maar de deal hangt af van de verkoop van Paqueta.