Gerucht uit de laars: 'Tottenham neemt contact met Lukaku op als vervanger Kane'

Gerucht uit de laars: 'Tottenham neemt contact met Lukaku op als vervanger Kane'

13-08-2023 22:47 Laatste update: 23:20
31

Het blijft onduidelijk waar de toekomst van Romelu Lukaku ligt. Chelsea FC moet hem niet meer hebben, Internazionale is boos afgehaakt en ook bij Juventus is de Rode Duivel niet welkom. Er zou zich nu echter een nieuwe gegadigde aanbieden: Tottenham Hotspur.

De Italiaanse journalist Alfredo Pedullà bindt de kat de bel aan. Op zijn website staat te lezen dat The Spurs al contact opgenomen heeebben met de entourage van Lukaku. Voor officiële onderhandelingen is het nog te vroeg, maar de naam van de aanvaller zingt dus wel rond in Londen. Tottenham is dezer dagen op zoek naar een opvolger voor Harry Kane, die na al die jaren trouwe dienst voor Bayern München heeft getekend.

Tottenham heeft met Alejo Véliz wel al een negentienjarige Argentijn in huis gehaald als spits, maar hij is nog te onervaren om de voorhoede een jaar lang te dragen. Lukaku is intussen wél al gepokt en gemazeld in het topvoetbal. De voorbije weken leek onze landgenoot op weg naar Juventus, maar de fans roerden zich daar hevig tegen zijn komst. Een overstap naar Turijn is bijzonder onwaarschijnlijk geworden.