'PSV actief op transfermarkt, naast interesse in Vranckx, nu bod op Schouten'

'PSV actief op transfermarkt, naast interesse in Vranckx, nu bod op Schouten'

11-08-2023 23:03
1

PSV geeft gas voor Jerdy Schouten. Bologna, de huidige werkgever van de 26-jarige middenvelder, heeft een eerste bod ontvangen uit Eindhoven, meldt Voetbal International vrijdagavond.

Schouten staat hoog op de lijst bij PSV, dat nu door lijkt te willen pakken. Hoe hoog het openingsbod precies is, meldt VI niet. Wel zou Bologna een slordige twintig miljoen euro willen ontvangen en is er nog een aanzienlijk gat tussen vraag en aanbod.

Opvallend is dat Schouten vrijdagavond niet in actie komt voor Bologna, dat het seizoen opent met een Coppa Italia-wedstrijd tegen Cesena. Het zou te maken met een mogelijke transfer. AC Milan zou de interesse in de Nederlander óók hebben geconcretiseerd.

Schouten maakte in 2019 voor ruim twee miljoen euro de overstap van Excelsior naar Bologna. In de Italiaanse studentenstad is hij al jaren een gewaardeerde kracht. De teller staat op 109 optredens. In 2022 speelde hij zijn eerste en tot nu toe enige interland voor Oranje.

Naast Schouten mikt PSV nog steeds op Aster Vranckx van VfL Wolfsburg. De club versterkte zich deze zomer al met Noa Lang die overkwam van Club Brugge, Ricardo Pepi en Malik Tillman.