'Bakayoko nog altijd op de radar van PSG, ook Napoli zet Rode Duivel op lijstje'

'Bakayoko nog altijd op de radar van PSG, ook Napoli zet Rode Duivel op lijstje'

10 augustus om 11:25

Volgens het Eindhovens Dagblad kijkt PSG rond bij PSV. Niet enkel Johan Bakayoko, maar ook Jordan Teze zou op het lijstje staan. Voorlopig is er nog geen concrete aanbieding uit de bus gekomen.

Er speelt op het moment dus niets tussen de Parijzenaren en Teze en ook PSV kreeg geen belletje van PSG voor de Nederlander. De in Groningen geboren verdediger heeft nog een contract tot de zomer van 2025 in Eindhoven. Na een jaar waarin hij regelmatig op de bank terechtkwam, lijkt Teze zich dit seizoen weer in de basis te hebben gevochten. De international van Oranje krijgt van trainer Peter Bosz tot nu toe de voorkeur op rechtsback.

Voor wie PSV wel al een belletje kreeg uit Parijs, is Johan Bakayoko. De interesse vanuit de Franse hoofdstad werd afgelopen winter al bekend en PSG deed zelfs een bod op de Rode Duivel. Een transferbedrag dat op kon lopen tot vijftien miljoen euro werd afgewezen door PSV, maar Bakayoko staat nog altijd op de radar in Parijs. Ook Napoli zou interesse hebben in de aanvaller. Zelf gaf Bakayoko echter aan, dat hij dit seizoen graag bij PSV wil blijven.