Teze: 'Denk dat iedereen bij PSV moest wennen aan Lang, hij is soms vervelend'

'Iedereen bij PSV moest wennen aan Lang, hij is soms vervelend'

3 augustus 2023 om 17:48

Jordan Teze denkt dat iedereen bij PSV wel even moest wennen aan Noa Lang. De verdediger appte de aanvaller al snel toen er geruchten gingen over een transfer naar PSV en is blij dat Lang nu in Eindhoven actief is.

Bij zijn presentatie in Eindhoven vertelde Lang dat Teze 'elke dag de kleedkamer filmde' om hem te overtuigen van een PSV-move. "Toen ik de geruchten hoorde heb ik Noa meteen geappt", bevestigt de stopper. "Ik ken hem al sinds ik bij PSV speel. Ik speelde altijd tegen hem, want hij is van mijn leeftijd. Sindsdien hebben we altijd goed contact gehouden. Hij heeft me gevraagd hoe het hier was. Ik kon niet echt heel veel zeggen, want ik wist toen nog niet wie de nieuwe trainer zou worden."

Vervolgens krijgt Teze de vraag hoe Lang overkomt in de groep bij PSV. "Ik denk dat het voor iedereen een beetje wennen was, hoe hij is. Maar ik ken hem al zo lang, dus ik weet hoe hij kan zijn en dat hij soms vervelend is. Maar ik vind het leuk dat hij er is. Ook buiten het voetbal doen we dingen samen. Nu even niet, want hij is nog bezig met verhuizen, maar als dat klaar is gaan we meer dingen samen doen."

Bij PSV hebben Teze en Lang hetzelfde doel. "Hij is vorig jaar geen kampioen geworden en wil dat nu wel weer. Ik wil dat ook een keer meemaken. Met zijn ervaring, ook in de Champions League, weet ik wel dat we een hele goede kans maken."