Romano: ‘Antwerp strikt Couilbaly met aankoopoptie van twaalf miljoen euro’

Romano: ‘Antwerp strikt Couilbaly met aankoopoptie van twaalf miljoen euro’

09-08-2023 23:46 Laatste update: 11-08-2023 12:46
14

Royal Antwerp FC blijft speuren naar versterking en is nog op zoek naar wat extra pionnen achterin. Zo moet Soumaila Coulibaly één van de nieuwelingen gaan worden.

Na het vertrek van Willian Pacho richting Eintracht Frankfurt zoekt men bij Antwerp nog naar versterking achterin. In die zoektocht is men bij Antwerp volgens Gazet van Antwerpen uitgekomen bij Coulibaly.

De negentienjarige verdediger komt momenteel uit voor Borussia Dortmund, waar hij voornamelijk actief was voor de tweede ploeg in de Duitse Derde Klasse. Hij mocht echter ook al twee keer invallen bij het A-elftal.

Een doorbraak bij Dortmund zit er echter niet in en Coulibaly is op zoek naar meer speelminuten. Die hoopt hij te kunnen krijgen bij Antwerp. Een akkoord tussen beide clubs is er echter nog niet.

Update: Volgens de Duitse journalist Patrick Berger heeft Antwerp ook een akkoord bereikt met Borussia Dortmund over Coulibaly. De verdediger zal spoedig tekenen bij The Great Old, dat hem voor één seizoen zal lenen van de Duitse club. Het is nog onduidelijk of er ook een aankoopoptie werd bedongen in het huurcontract.

Update: Volgens Fabrizio Romano is er weldegelijk een aankoopoptie in de nakende huurdeal van Soumaila Coulibaly opgenomen. Het zou gaan om een bedrag van twaalf miljoen euro.