Onzekerheid slaat toe bij Bayern, Neuer (37) mogelijk nog langer out

Onzekerheid slaat toe bij Bayern, Neuer (37) mogelijk nog langer out

08-08-2023 21:44
3

Na even te zijn teruggekeerd op het trainingsveld, heeft Bayern München-doelman Manuel Neuer een flinke tegenslag te verwerken gekregen. De doelman heeft een terugslag in zijn blessure, zo meldt BILD. 

Het deed veel stof opwaaien toen bekend werd hoe de Duitse keeper zich geblesseerd had, namelijk met een ski-incident. Neuer lag er maandenlang uit, maar leek op de weg terug. Nu heeft hij echter te kampen met een terugslag. BILD meldt dat zelfs optimistische schattingen wijzen op een extra acht tot tien weken herstel van de 117-voudig international.

De terugslag is een domper voor Bayern. Een half jaar geleden haalde Der Rekordmeister Yann Sommer van Borussia Mönchengladbach als tijdelijke oplossing, maar de Zwitser is inmiddels naar Internazionale vertrokken om André Onana op te volgen. Terwijl de Duitsers zoeken naar een vervanger, zal Sven Ulreich tussen de palen staan. In de oefenwedstrijd tegen AS Monaco, die door Bayern met 4-2 gewonnen werd, wist Ulreich zich in positieve zin te onderscheiden. Onder meer Ajax-keeper Gerónimo Rulli werd genoemd als optie.