'Juventus gaat strijd aan met Man Utd: extra optie Amrabat (ex-Club Brugge)'

'Juventus gaat strijd aan met Man Utd: extra optie Amrabat (ex-Club Brugge)'

07-08-2023 15:45
2

Juventus wil de strijd aangaan met Manchester United voor de handtekening van Sofyan Amrabat. De Italiaanse topclub denkt al langer aan de Marokkaanse international (ex-Club Brugge), maar zou nu door kunnen pakken.

Dat meldt La Gazzetta dello Sport. Amrabat lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een overstap naar Manchester United, maar de club van manager Erik ten Hag bracht nog geen bod uit op de 26-jarige-middenvelder. De Premier League-grootmacht moet immers eerst Donny van de Beek of Fred van de hand doen.

Juventus zou nu roet in het Engelse eten willen gooien. La Vecchia Signora grijpt naast Franck Kessié, die FC Barcelona gaat verruilen voor Al Ahli, en ziet in Amrabat het alternatief. De topclub uit Turijn zou de oud-speler van FC Utrecht en Feyenoord al langer op de radar hebben. Juve stalde onlangs Arthur op huurbasis in Florence en sprak vermoedelijk ook al met Fiorentina over Amrabat.

De middenvelder, die onder meer indruk maakte op het WK in Qatar, mag voor 25 miljoen euro plus bonussen vertrekken van La Viola. United was tot dusver niet bereid om dat op tafel te leggen. Of Juventus wel over de brug wil komen, is afwachten. Het Duitse Sky Sport meldde afgelopen week dat het kamp Amrabat ook de situatie bij Bayern München in de gaten houdt.