'Club Brugge laat Sandra gaan, Willem II troeft enkele andere kandidaten af'

'Club Brugge laat Sandra gaan, Willem II troeft enkele andere kandidaten af'

04-08-2023 10:54
24

Het ziet ernaar uit dat de (nabije) toekomst van Cisse Sandra niet langer bij Club Brugge ligt. Een vertrek hangt in de lucht, met verschillende gegadigden die naar zijn hand dingen. Het Nederlandse Willem II zou het pleit in haar voordeel beslechten.

Volgens Het Laatste Nieuws staat het zo goed als vast dat Sandra zich op korte termijn bij de club uit de Nederlandse Tweede Klasse voegt. Daar eindigde Willem II vorig seizoen als vierde, waarna het net naast promotie greep. Sindsdien is het op zoek naar versterking om de de stap naar boven succesvol te zetten. Sandra is daarbij op de radar verschenen.

Het negentienjarige talent van Club Brugge kreeg in de afgelopen jaargang met mondjesmaat zijn kans bij het A-elftal. Tien keer mocht hij invallen, tegen Union Saint-Gilloise (1-2) startte hij op de slotspeeldag zelfs in de basis. Voor het overige werkte de spelmaker zijn wedstrijden af bij Club NXT. 

Sandra is nu echter op zoek naar meer speelminuten om de volgende stap te zetten. Naast Willem II zijn nog enkele andere clubs geïnteresseerd, al liggen de Nederlanders wel in pole positie. Of het om een huurovereenkomst of een definitieve transfer zou gaan, staat nog niet vast. Dat moeten onderhandelingen tussen Club en Willem II de komende dagen duidelijk maken.

No Poll