Vanhaezebrouck na Gent – Kortrijk: “Logische overwinning, niks meer weggegeven”

Vanhaezebrouck na Gent – Kortrijk: “Logische overwinning, niks meer weggegeven”

30-07-2023 19:46
3

Hein Vanhaezebrouck, de hoofdtrainer van KAA Gent, is content na de overwinning op KV Kortrijk. Gent wist thuis met 3-2 te winnen in een spectaculaire match. Vanhaezebrouck noemt het een logische overwinning en is tevreden met de eerste driepunter van Gent.

Vanhaezebrouck is tevreden met het resultaat dat Gent behaalde tegen Kortrijk. “Gezien de wedstrijd was het ook een logische overwinning. We hebben het alleen vergeten af te maken op de juiste momenten”, citeert Sporza de hoofdtrainer.

Vanhaezebrouck meent dat het gebrek aan efficiëntie ervoor zorgde dat de laatste vijf minuten nog erg spannend waren. “Daardoor waren we nog even bezorgd toen zij vijf minuten voor het einde scoorden, maar we hebben niks meer weggegeven en we moeten vooral de drie punten onthouden”, vertelt Vanhaezebrouck.

Vanhaezebrouck baalde toch wel van het feit dat de slotfase erg spannend werd doordat Felipe Avenatti in de 86e minuut de aansluitingstreffer binnenkopte. “Uiteraard wil je in dergelijke matchen niet nog vijf minuten met de bibber zitten. Dat is zowel offensief als defensief een aandachtspunt"