'AC Milan staat dicht bij deal met Villarreal voor flankaanvaller'

'AC Milan staat dicht bij deal met Villarreal voor flankaanvaller'

21-07-2023 14:25

AC Milan is dicht bij het vastleggen van Samuel Chukwueze. De rechtsbuiten van Villarreal CF wil graag de overstap maken en de Rossoneri kunnen aan de vraagprijs voldoen. 

Volgens het Spaanse Relevo trekt Milan steeds harder aan de komst van de Nigeriaan. De vleugelspeler moet tussen de 25 en 28 miljoen euro kosten en de verwachting is dat beide clubs een akkoord zullen bereiken. Chukwueze heeft al zijn jawoord gegeven aan Milan en is klaar voor de overstap. De aanvaller arriveerde in 2017 in de jeugdopleiding van de Spaanse club en mocht een jaar later al opdraven bij de hoofdmacht. Chukwueze was het afgelopen seizoen goed voor dertien doelpunten en elf assists in 50 wedstrijden. De vraagprijs voor de speler is relatief laag vanwege het eenjarige contract waar de Nigeriaan over beschikt.

Met de mogelijke komst van Chukwueze lijkt het erop dat Christian Pulisic, een andere aanwinst van de Rossoneri, als nummer 10 zal spelen. De Milanezen azen ook nog op Noah Okafor van RB Salzburg en beschikken bovendien over Rafael Leão, waardoor de aanval van de club goed kan worden bezet.