CEO-Gobin lovend over Geusens en Genk: “Eén van de beste academies van Europa”

CEO-Gobin lovend over Geusens en Genk: “Eén van de beste academies van Europa”

18-07-2023 12:12
1

Antoine Gobin, de CEO van SK Beveren, reageert op het aantrekken van de talentvolle Jay-Dee Geusens. Beveren uit zich zeer content over de 21-jarige middenvelder. Ook is Gobin zeer complimenteus wanneer het gaat om de jeugdopleiding van Genk.

Gobin begint direct zeer positief over de plek waar Geusens is opgeleid.  “Jay-Dee komt uit een van de beste teams en academies voor spelersontwikkeling in Europa. Hij is een middenvelder die altijd een stap vooruit was in zijn ontwikkeling en in staat is om vanuit het middenveld de controle over een wedstrijd op zich te nemen”, deelt Gobin via de officiële kanalen van Beveren.

Gobin vertelt verder dat ze al langere tijd informeerden bij Genk over de beschikbaarheid van Geusens. “We hadden al een tijdje de wens om met Jay-Dee te praten en waren opgelucht toen we hoorden dat KRC Genk hiervoor toestemming gaf. Hierdoor kan hij zijn ambitie om indruk te maken bij ons eerste team nastreven”, vertelt Gobin.

Gobin is dan ook in zijn nopjes met het aantrekken van de talentvolle middenvelder. De CEO gaat dieper in op de verwachtingen die hij heeft van Geusens. “Jay-Dee heeft niet alleen veel potentieel, hij is ook klaar om direct impact te hebben op onze doelstelling om mee te dingen naar de top”, besluit Gobin.