'West Ham krijgt nee op rekest na poging om Palhinha en Maguire te halen'

'West Ham krijgt nee op rekest na poging om Palhinha en Maguire te halen'

17-07-2023 16:40 Laatste update: 17:45

West Ham United zwemt na de recordtransfer van Declan Rice naar Arsenal in het geld, maar heeft nog weinig succes op de transfermarkt. Een poging voor zowel João Palhinha (Fulham) als Harry Maguire (Manchester United) heeft niets opgeleverd.

West Ham legde volgens The Athletic en The Guardian een bod van 46 à 52 miljoen euro neer bij Fulham om Palhinha over te nemen. Dat was tevergeefs, want The Cottagers zijn niet van plan de Portugese controleur na één seizoen te verkopen aan een competitiegenoot.

Palhinha geldt als alternatief voor Edson Álvarez, in wie West Ham eveneens zeer geïnteresseerd is. De Mexicaan schijnt voor alles boven de 40 miljoen euro op te pikken zijn bij Ajax, al zullen de Amsterdammers hem niet zomaar laten gaan.

Maguire
West Ham heeft volgens The Guardian ook nog geen succes bij Harry Maguire. De verdediger van Manchester United mag vertrekken, maar niét op huurbasis. Zo'n constructie had West Ham wel in gedachten. Ook Tottenham Hotspur en Newcastle United hikken tegen het hoge prijskaartje aan. Erik ten Hag ontnam Maguire afgelopen week de aanvoerdersband bij United.