'Inzaghi zit maandag samen met bestuur om ander doelwit dan Lukaku te selecteren'

'Inzaghi zit maandag samen met bestuur om ander doelwit dan Lukaku te selecteren'

16-07-2023 23:20
3

Internazionale is in haar eer gekrenkt en dat zal Romelu Lukaku geweten hebben. Een terugkeer naar Milaan lijkt definitief van de baan, omdat de Rode Duivel ook onderhandelde met rivaal Juventus. Wie dan wél de nieuwe spits moet worden bij Inter, moet maandag blijken uit een vergadering.

Transferkenner Nicolò Schira weet dat trainer Simone Inzaghi maandag rond de tafel zit met het bestuur van Inter. Het centrale agendapunt van die bijeenkomst: brainstormen over de volgende nummer negen. Lukaku lijkt dus uitgesloten, terwijl met Edin Dzeko al een andere aanvaller verkaste. Zo blijft momenteel enkel Lautaro Martinez over.

Daarnaast heeft Inter toch al een mooie slag geslagen. Juan Cuadrado zou namelijk overstappen naar het Giuseppe Meazza. De 35-jarige rechterflankspeler is dan weer een meubelstuk van ... Juventus. Daar voetbalt hij al sinds de zomer van 2015. Nu komt er op late leeftijd nog een gevoelige transfer aan. De komende dagen zouden zijn medische proeven gepland staan, waarna Cuadrado een contract voor één jaar ondertekent in Milaan.