Italiaanse media twijfelen of Juventus Vlahovic wel moet dumpen voor Lukaku

Italiaanse media twijfelen of Juventus Vlahovic wel moet dumpen voor Lukaku

16-07-2023 21:19
5

Het leek in de sterren geschreven te staan dat Romelu Lukaku komend seizoen opnieuw de kleuren van Internazionale zou verdedigen, maar dat plan heeft de Milanese topclub zelf gekelderd, aangezien onze landgenoot tegelijk ook onderhandelde met Juventus. Die laatste club zou dan ook zijn nieuwe bestemming worden. Maar is Lukaku het wel waard om Dusan Vlahovic te verpatsen? In de laars twijfelt men daar openlijk over.

Zowel Tuttosport als La Gazzetta dello Sport hebben zondag een lang stuk uitgetrokken om het onderwerp te bespreken. Bij dat eerste medium vraagt men zich af wat nu het toekomstplan op de langere termijn is. 'Vlahovic heeft zijn ware potentieel nog niet volledig vervuld', heerst er nog steeds geloof in de kwaliteiten van de Serviër, die pas anderhalf jaar geleden de overstap maakte van Fiorentina.

Ook La Gazzetta is eerder sceptisch over de intenties van Juve. Als La Vecchia Signora Vlahovic wil verkopen, zal er toch (minstens) zo'n 70 miljoen euro op tafel moeten komen. Wat heeft het dan voor zin om een jonge, talentrijke aanvaller met zo'n marktwaarde in te ruilen voor een oudere spits als Lukaku, luidt de vraag. Beide Italiaanse kranten lijken Juventus dus eerder aan te sporen om de volgende jaren te blijven bouwen op Vlahovic. En bijgevolg de piste-Lukaku links te laten liggen ...