Sky Sport en Di Marzio: ‘Inter gaat niet meer voor Lukaku na Juventus-saga’

Sky Sport en Di Marzio: ‘Inter gaat niet meer voor Lukaku na Juventus-saga’

15-07-2023 13:12 Laatste update: 14:44
11

De toekomst van Romelu Lukaku … Het is ondertussen al één van de transfer-saga’s van deze mercato. Deze lijkt nu een verrassende wending te nemen. 

Terwijl Chelsea een bod van Inter heeft geaccepteerd zou hebben, lijken de Nerazzurri niet langer de droombestemming te zijn voor de Rode Duivel. Hij overweegt nu een bod van Juventus, dat eerst moet verkopen voordat ze kunnen kopen. Dat schrijft Footmercato

De spits en zijn clan houden zich echter stil en Sky Sport Italia wijst erop dat het management in Lombardije zich hieraan ergert. Er is namelijk nog iets waar Inter bang voor is. Als Lukaku niet communiceert, is dat waarschijnlijk omdat er een tweede bod op tafel ligt. La Gazzetta beweert dat Juventus Chelsea ook een bod heeft gedaan van €37,5m plus €2,5m, plus een zeer fors salaris van €12,5m per jaar.

De Champions League finalisten kunnen dit bod niet evenaren, maar er is nog hoop. De Oude Dame, die in financiële problemen verkeert, heeft nog niet het benodigde geld. Voorwaarde is een vertrek van Dusan Vlahovic voor 4 augustus.

Update: Volgens Sky Sport gaat Internazionale niet meer voor Romelu Lukaku. De Italiaanse topclub heeft beslist om zich terug te trekken na de Juventus-saga.