'AC Milan, Everton en Feyenoord voeren een driestrijd voor Danjuma'

'AC Milan, Everton en Feyenoord voeren een driestrijd voor Danjuma'

14-07-2023 11:35

Feyenoord is nog steeds in de race voor Arnaut Danjuma, maar de concurrentie is niet gering. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. Zo zijn AC Milan en Everton ook zeer geïnteresseerd in de Nederlandse buitenspeler.

Danjuma heeft inmiddels de oriënterende gesprekken over zijn toekomst achter de rug. De aanvaller van Villarreal sprak al voor een eerste keer met Arne Slot (Feyenoord), maar hij zat ook om tafel met Everton-manager Sean Dyche. AC Milan heeft zich recent gemeld bij de zaakwaarnemers van Danjuma. Alle drie de clubs lijken nog vol in de race en de verwachting is dat de buitenspeler binnen enkele dagen de knoop doorhakt.

Afgelopen seizoen speelde de 26-jarige Danjuma een half jaar op huurbasis voor Tottenham Hotspur. De huurprijs van de Nederlander was drie miljoen euro. Hij kwam uiteindelijk in twaalf wedstrijden in actie en scoorde twee keer. Villarreal nam hem in de zomer van 2021 voor 23,5 miljoen euro over van het Engelse Bournemouth. Het contract van Danjuma bij El Submarino Amarillo loopt nog tot 2026.

Danjuma sprak zelf meerdere malen uit dat hij een terugkeer in de Premier League wel ziet zitten. De aanvaller speelde daar al even met Bournemouth, maar The Cherries degradeerden een jaar na zijn komst naar de Championship. Of Everton door zijn ambities een streepje voor heeft op Feyenoord en Milan, is niet bekend.