President Napoli over Osimhen: “Alleen als er een weerzinwekkend bod komt”

President Napoli over Osimhen: “Alleen als er een weerzinwekkend bod komt”

10-07-2023 23:59

Aurelio De Laurentiis, de president van SSC Napoli, reageert op de interesse in Victor Osimhen, de oud-spits van Sporting Charleroi. Volgens De Laurentiis speelt Osimhen volgend seizoen ook gewoon voor de landskampioen van Italië.

De Laurentiis is niet van plan om het volgend seizoen zonder de Nigeriaanse doelpuntenmachine te stellen. De president is duidelijk wanneer het gaat om de 24-jarige spits Osimhen. “Victor Osimhen zal volgend seizoen ons tenue dragen, dat weet ik zeker”, citeert Footmercato de president van Napoli.

Toch houdt De Laurentiis wel de deur naar een transfer op een kiertje. De president geeft aan dat het wel kan gebeuren dat er een bod komt wat hij simpelweg niet kan weigeren. “Als er een "meer dan weerzinwekkend voorstel komt, gaan we verder en zoeken we een ander groot talent zoals we deden met Kvaratskhelia, Osimhen en anderen", besluit De Laurentiis.

Osimhen staat nu nog bij Napoli onder contract tot de zomer van 2025. De spits geniet interesse van de grootste clubs uit Europa, waaronder het kapitaalkrachtige Paris Saint Germain. Volgens transfermarkt heeft Osimhen een actuele transferwaarde van 120 miljoen euro.