UPDATE: 'Braga moet snel handelen voor Zalazar, Anderlecht nog kanshebber'

UPDATE: 'Braga moet snel handelen voor Zalazar, Anderlecht nog kanshebber'

09-07-2023 15:03 Laatste update: 10-07-2023 16:55

RSC Anderlecht werd in verband gebracht met Rodrigo Zalazar. Toch is de kans klein dat flankspeler uit Uruguay naar ons land komt. Groter is de kans dat Zalazar zijn heil zoekt in Portugal bij Braga.

Volgens Bild is er al een persoonlijk akkoord tussen Zalazar en Braga. De 23-jarige speler moet nu hopen dat ook Schalke 04 “ja” zegt tegen een transfer. Voorlopig houden de Duitsers de boot af. Dat heeft alles te maken met de aanbieding van Braga. De Portugezen hebben momenteel 3,5 miljoen euro veil voor Zalazar. Schalke 04 wenst liefst 5 miljoen euro voor de speler.

Vorig seizoen speelde Zalazar 22 duels in de Bundesliga. Daarin vond hij 1 keer de weg naar de goal en gaf hij 6 assists. Bij Schalke 04 heeft de speler nog een contract tot medio 2026, maar na de degradatie van Die Königsblauen wil hij andere oorden opzoeken.

Update: Braga moet snel handelen om Zalazar te contracteren. Vasco Da Gama en RSC Anderlecht zijn namelijk nog vol in de race. Sao Paulo is inmiddels wel afgehaakt. Hoewel Braga en Zalazar persoonlijke voorwaarden hebben afgesproken, is er nog geen overeenkomst over het transferbedrag tussen de clubs. Dat meldt Manuel Oyola van GOLTV.