OFFICIEEL: Aanvoerder Schoofs (29) met nieuw contract bij KV Mechelen

OFFICIEEL: Aanvoerder Schoofs (29) met nieuw contract bij KV Mechelen

05-07-2023 17:50
1

KV Mechelen heeft de contractverlenging van aanvoerder Rob Schoofs bekendgemaakt. De aanvoerder en Malinwa hebben een vernieuwde overeenkomst gevonden tot 2027. Directeur Tim Matthys uit zich zeer content met de verlenging.

Matthys is zeer te spreken over de contractverlenging van aanvoerder Schoofs. "Het toont ook aan dat zij zien dat we aan onze ploeg verder bouwen. We zijn een nieuwe voorbereiding begonnen en daarom is het belangrijk om de fundamenten sterk te houden”, deelt Matthys via de officiële kanalen van Mechelen.

De contractverlenging is niet mis, Schoofs tekent voor maar liefst vier jaar. "Ik ben erg blij dat we onze capi 4 jaar kunnen vastleggen. Rob is een belangrijke speler voor KV. Het was voor mij evident dat we alles moesten doen om hem langer bij ons te houden", besluit Matthys.

Schoofs kwam in 2017 over van KAA Gent en speelde tot dusver 197 officiële matches namens Mechelen. In die wedstrijden wist de centrale middenvelder 29 doelpunten te maken en 36 assists af te leveren.