Lukaku en Inter Milan: ‘Hoopt deze week een telefoontje te krijgen van directie’

Lukaku en Inter Milan: ‘Hoopt deze week een telefoontje te krijgen van directie’

05-07-2023 12:16

Romelu Lukaku hoopt volgend jaar nog steeds voor Inter Milan te spelen. Dat schrijft La Gazzetta dello Sport. De topscorer van de Rode Duivels zweet zich uit op Sardinië met zijn vertrouwde fitnesstrainer en persoonlijke fysiotherapeut. Het doel: klaar zijn voor de terugkeer op 13 juli met Inter Milan. 

Momenteel staat de Rode Duivel nog steeds onder contract bij Chelsea. Hij kan uiteraard alleen terugkeren naar de Nerazzurri als er een akkoord wordt bereikt tussen de twee clubs. Op dit moment is er nog geen ontmoeting gepland.

De transfer van Marcelo Brozovic naar Saoedi-Arabië zal echter alle kaarten herschikken. Volgens La Gazzetta dello Sport wacht de club op bevestiging van de transfer voordat ze zaken gaat doen. ‘Lukaku houdt deze week zijn telefoon aan en dicht bij zich’, legt La Gazzetta uit. ‘Hij hoopt deze week het juiste telefoontje te krijgen van de directie van Inter.’

Dit wordt verder ook bevestigd door de transfergoeroe, Fabrizio Romano. ‘Inter zal naar verwachting volgende week het contact met Chelsea vernieuwen om vooruitgang te boeken met Lukaku. Een nieuwe onderhandelingsronde zou kunnen plaatsvinden zodra de overeenkomst met Brozovic is getekend,’ aldus de Tweet.