'Manchester United legt een nieuw bod neer bij Inter voor Onana'

'Manchester United legt een nieuw bod neer bij Inter voor Onana'

05-07-2023 08:54
4

Manchester United probeert nog steeds om Andre Onana over te nemen van Internazionale. Het verschil tussen vraag en aanbod bedraagt momenteel vijftien miljoen euro, weet Gianluca di Marzio.

Volgens de transferexpert heeft Manchester United mondeling laten weten dat het 45 miljoen euro wil betalen voor de Kameroense doelman, die sinds zijn komst van Ajax vorige zomer is uitgegroeid tot steunpilaar in Milaan. De Champions Leagua-finalist hanteert daarom een vraagprijs van zestig miljoen. Of beide clubs een akkoord bereiken is afwachten, maar United is nog altijd geïnteresseerd in de 27-jarige Onana.

Wat dat betekent voor Justin Bijlow, is niet duidelijk. Onder meer Voetbal International meldde dat de keeper van Feyenoord zijn zinnen heeft gezet op een overstap naar de Premier League-grootmacht. De Rotterdammers willen hem echter niet laten gaan.

Het is ook nog altijd onduidelijk hoe de toekomst van David de Gea eruitziet. De Spanjaard is officieel transfervrij. The Mancunians lijken pas met hem te willen verlengen als de transferdoelwitten niet haalbaar zijn.