Pech voor Kompany: 'Milwall verkoopt Burnley tweede keer op rij een 'neen''

Pech voor Kompany: 'Milwall verkoopt Burnley tweede keer op rij een 'neen''

02-07-2023 20:56
2

Milwall heeft meerdere biedingen van Burnley op Zian Flemming van tafel geveegd. Een transfer van de Nederlandse middenvelder/aanvaller naar de Premier League-promovendus is zodoende nog ver weg. 

Dat melden diverse Engelse media, waaronder London News Online. De ploeg van Vincent Kompany bracht onlangs een openingsbod van acht miljoen uit op de 24-jarige Flemming. Zijn huidige werkgever sloeg de aanbieding resoluut af. Inmiddels is er nog twee keer een bod uitgebracht, zo is te lezen. Van een deal is vooralsnog geen sprake, iets wat voor frustratie zou zorgen bij de ploeg van manager Vincent Kompany. 

Naar verluidt hebben The Dockers de vraagprijs van vijftien miljoen euro wel wat naar beneden gebracht, maar het vermeende meest recente bod van tien miljoen euro is nog wel te laag. De Nederlander is momenteel met zijn club op trainingskamp in Spanje. 

Flemming beleefde een uitstekend debuutseizoen bij Milwall. Na zijn 15 treffers in 44 officiële duels vindt trainer Gary Rowett het dan ook niet vreemd dat er belangstelling is. "Hij is een erg goede speler, dus het verbaast me niet dat er interesse uit de Premier League is", aldus de trainer, in gesprek met Engelse media.