Doku richting de Premier League? ‘Rennes staat hem toe te vertrekken’

Doku richting de Premier League? ‘Rennes staat hem toe te vertrekken’

01-07-2023 13:31
14

Sinds zijn vertrek bij RSC Anderlecht liep het niet altijd van een leien dakje voor Jeremy Doku. De jonge Rode Duivel sukkelde al te vaak met blessureleed. Liverpool FC zou ondanks alles toch interesse hebben in Doku.

Goed nieuws voor de club aan de Mersey. ‘Rennes staat Doku toe om de club deze zomer te verlaten’, dat schrijft L'equipe. Doku's naam wordt al jaren genoemd in verband met Liverpool. Ook nu hebben de Reds naar verluidt 'sterke' interesse in de Belg.

Hoewel er geen specifieke clubs worden genoemd door de Franse publicatie, zou de 21-jarige speler veel interesse hebben van de Premier League. Dat betekent echter niet dat Rennes hem goedkoop zal laten gaan. Ze vragen naar verluidt zo’n 50 miljoen euro voor de Rode Duivel. 

Liverpool FC is alvast actief op de transfermarkt. The Reds haalden eerder al Alexis Mac Allister richting Anfield en Jurgen Klopp en co zouden nu ook Dominik Szoboszlai bij RB Leipzig gehaald hebben. Als ze besluiten om andere posities te versterken, zou Doku wel eens op het verlanglijstje kunnen staan.