OFFICIEEL: Hotic verlaat Cercle: “Toonden mij altijd veel respect en liefde”

OFFICIEEL: Hotic verlaat Cercle: “Toonden mij altijd veel respect en liefde”

30-06-2023 11:39
7

Dino Hotic, de nummer 10 van Cercle Brugge, neemt dankbaar afscheid. De 27-jarige aanvallende middenvelder uit Bosnië en Herzegovina neemt via zijn instagram-pagina afscheid van Cercle Brugge. Hotic beschikte over een aflopend contract bij Cercle Brugge.

Hotic uitte zich zeer dankbaar richting Cercle Brugge. “De tijd is gekomen om afscheid te nemen van mijn thuis van de afgelopen drie en een half jaar. Ik ben erg blij dat ik de kans heb gekregen om in zo’n geweldig team te spelen. Samen hebben we ongelofelijke dingen bereikt, van in de Jupiler Pro League blijven, tot tweede worden in de European Play-Offs”, deelt Hotic.

Hotic heeft ook nog een boodschap voor de supporters van Cercle. “Ik ben ook erg dankbaar voor alle Cercle supporters, die me direct als een Cercle Boy zagen. Zij toonden mij altijd veel respect en liefde. Veel dank ook voor de mensen die bij Cercle werken”, schrijft Hotic. 

Hotic sluit af door nogmaals zijn dankbaarheid te benadrukken. “Er waren een hoop mooie momenten en ook zwaardere momenten. Maar ik ben erg dankbaar voor deze periode in mijn leven, voor elk moment dat ik hier ben geweest en voor alle mensen die ik heb mogen ontmoeten”, besluit Hotic.

Hotic speelde met Cercle Brugge 106 wedstrijden in de Jupiler Pro League. Hierin wist de aanvallende middenvelder 17 keer een doelpunt te maken en leverde hij 15 assists af.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dino Hotić (@dinohotic10)