KV Oostende stelt haar nieuwe staf voor: ‘Volgende stap in nieuwe structuur’

KV Oostende stelt haar nieuwe staf voor: ‘Volgende stap in nieuwe structuur’

27-06-2023 18:11
1

De clubs van de Jupiler Pro League zijn volop bezig met de voorbereidingen voor volgend seizoen, maar ook de clubs uit Eerste Klasse B zijn druk in de weer. KV Oostende degradeerde vorig seizoen en voert wijzigingen door in de staf. 

Oostende hoopt uiteraard opnieuw naar de Jupiler Pro League te trekken en voert dan ook een aantal veranderingen door. De club stelde op dinsdag haar nieuwe staf voor.

‘In navolging van de aanstelling van Stijn Vreven als hoofdtrainer ligt nu ook de rest van de staf vast. Kurt Bataille (assistent-trainer 1), Michiel Jonckheere (assistent-trainer 2) en Korneel Deceuninck (fysiektrainer) vatten het seizoen al aan en blijven nu ook permanent op post. Zij worden aangevuld met Peter Mollez als keepertrainer en Jarne Kesteloot als video-analist’, klinkt het op de website van Oostende. 

De Sports Director bij Oostende is alvast trots om zijn nieuwe staf voor te stellen. Nils Vanneste legt een aantal van de aanstellingen uit in het officiële bericht van de club. De conclusie is toch vooral dat het een juiste stap is voor de club. ‘De definitieve aanstelling van de staf is een volgende stap die we zetten in onze nieuwe structuur. Ik ben blij dat dit dossier is afgehandeld en dat we vooral echte club- én vakmensen aan boord kunnen houden’, lezen we op de website.