Kompany meteen tegen Man City, stevige klus voor Tielemans en Villa

Kompany meteen tegen Man City, stevige klus voor Tielemans en Villa

15-06-2023 14:16

Het Premier League-speelschema voor volgend seizoen is bekend. Daarin krijgt Vincent Kompany meteen een stevige klus te klaren op speeldag één, terwijl ook Youri Tielemans en Leander Dendoncker aan de bak moeten.

Donderdagochtend maakte de Premier League zijn speelschema voor het seizoen 2023/24 bekend. Promovendus Burnley en kampioen Manchester City gaan de allereerste wedstrijd van het seizoen spelen in de Engelse competitie, op vrijdag 11 augustus. In het eerste Premier League-weekend krijgen we ook meteen een kraker: Liverpool gaat dan op bezoek bij Chelsea. Het Aston Villa van Youri Tielemans en Leander Dendoncker speelt dan tegen Newcastle United, terwijl Leandro Trossard en Arsenal tegenover Nottingham Forest staan.

Een week later, in speelronde twee, staat er meteen weer een topper op het programma: Manchester United gaat dan op bezoek bij Tottenham Hotspur. De laatste Premier League-speelronde staat in 2024 op zondag 19 mei gepland. Brighton & Hove Albion ontvangt dan Man United, kampioen Manchester City speelt thuis tegen West Ham United en Liverpool neemt het op tegen Wolves.