Lang is klaar bij Club Brugge: “Hoog tijd om te vertrekken uit België”

Lang is klaar bij Club Brugge: “Hoog tijd om te vertrekken uit België”

15-06-2023 07:58 Laatste update: 09:04
42

Noa Lang steekt het niet onder stoelen of banken, de 23-jarige linksbuiten van Club Brugge wil hoe dan ook vertrekken bij Club Brugge. Na verloren Nations League wedstrijd tegen Kroatië, waarin Lang trefzeker was, deelt Lang dat het voor hem de hoogste tijd is voor een nieuw avontuur.

Lang werd eerdere transferperiodes ook al gelinkt aan diverse andere clubs, maar als het aan de speler ligt dan was dit zijn laatste seizoen in de Jupiler Pro League. "Eerlijk is eerlijk. Het is voor mij hoog tijd om te vertrekken uit België", vertelt Lang aan de NOS.

Lang legt uit dat hij meerdere mogelijkheden heeft en dat hij alles open wil houden. “Nederland is misschien ook een optie, ik houd oprecht alles open, misschien komt er iets verrassends aan, misschien niet”, deelt een cryptische Lang.

Lang laat niet in al zijn kaarten kijken bij de NOS. Toch deelt de ‘Player of the Year’ van Club Brugge wel dat hij al aan tafel heeft gezeten voor een eventueel nieuw avontuur. “Jullie gaan het wel zien, ik kan niet ontkennen dat ik al wel heb gesproken ja”, besluit Lang.