Tielemans voor eerst over transfer: “Door hun ambitie is het een logische keuze”

Tielemans voor eerst over transfer: “Door hun ambitie is het een logische keuze”

14-06-2023 18:13
2

Youri Tielemans verbreekt stilzwijgen over Aston Villa-transfer en geeft zijn 'ambitie' toe. Hij legt in een interview met RTL uit waarom hij ervoor koos om zich deze zomer bij Unai Emery's ploeg te voegen.

De Rode Duivel trekt op 1 juli richting Birmingham om er bij Aston Villa te gaan spelen. Op dit moment is hij met de Rode Duivels weg voor twee cruciale kwalificatiewedstrijden voor EURO 2024, tegen Oostenrijk op zaterdag en tegen Estland op dinsdag 20 juni.

"Natuurlijk waren er veel geruchten, veel dingen die werden gezegd, dingen die niet werden gezegd, maar ik heb altijd geleerd om niet te geloven wat er ook in de kranten wordt gezegd", vertelde Tielemans aan RTL Sports.

"De keuze voor Aston Villa is op dit moment een logische keuze en met de ambitie die ze hebben, hoop ik daar mooie dingen te kunnen laten zien." Tielemans geeft verder aan dat het voor hem belangrijk was om zo vroeg mogelijk een nieuwe club te vinden. "Het is iets waar ik blij mee ben, want het maakt mijn hoofd een beetje leeg. Hij weet waar hij volgend jaar zal spelen en dat is, volgens Tielemans, heel belangrijk voor een voetballer en zijn gezin.