'Rennes, Lille, Mönchengladbach, AC Milan en Besiktas gaan voor komst Lang'

'Rennes, Lille, Mönchengladbach, AC Milan en Besiktas gaan voor komst Lang'

13-06-2023 09:45 Laatste update: 09:50
12

Noa Lang staat stilaan op het punt om afscheid te nemen van Club Brugge. De Nederlander wordt ook deze zomer weer hevig gelinkt aan een vertrek en kan kiezen uit verschillende buitenlandse clubs.

Lang werd afgelopen zomer en winter nog gelinkt aan AC Milan, dat volgens Team Football nog steeds interesse toont in de aanvaller. Daar is hij echter geen prioriteit, in tegenstelling tot bij onder andere het Stade Rennes van Jérémy Doku, Lille OSC, Borussia Mönchengladbach en Besiktas. Die clubs hopen allen Lang deze zomer in huis te kunnen halen.

De Nederlander zal Club Brugge naar verluidt ook geen jackpot meer gaan opleveren. Zo klinkt het dat een bod van vijftien miljoen euro al genoeg kan zijn om Club Brugge te overtuigen Lang te laten gaan. Met Michal Skoras heeft Club Brugge daarnaast al een vervanger voor Lang in huis gehaald, terwijl ook Antonio Nusa steeds meer speelminuten krijgt bij de club.

De 23-jarige Lang kwam dit seizoen veertig keer uit voor Blauw-Zwart. Daarin was de Nederlander, die bij Club Brugge nog een contract tot medio 2025 heeft, goed voor twaalf doelpunten en acht assists.