Vertrekt Modric Real Madrid dan toch? 'Bijna niet te weigeren voorstel'

Vertrekt Modric Real Madrid dan toch? 'Bijna niet te weigeren voorstel'

11-06-2023 13:42
2

De toekomst van Luka Modric bij Real Madrid is plots onzeker. In navolging van voormalig ploeggenoot Karim Benzema heeft hij een bijzonder lucratief voorstel uit Saudi-Arabië op zak, meldt Cadena COPE.

Modric loopt deze zomer uit zijn contract bij Real Madrid, maar beide partijen leken op een nieuwe overeenkomst af te stevenen. De handtekeningen zijn ondertussen echter nog steeds niet gezet en nu hoopt een Saudische club tussenbeide te komen. Volgens COPE is het voorstel zo hoog dat de 37-jarige Kroaat deze 'bijna niet kan weigeren'. Bedragen worden echter niet genoemd.

Een vertrek van Modric zou - na Benzema - opnieuw het einde van een tijdperk markeren in Madrid. De spelmaker kwam in 2012 over van Tottenham Hotspur en won met Real onder meer vijf keer de Champions League en drie keer La Liga. In 2018 veroverde hij de Ballon d'Or. Met Jude Bellingham haalde de Koninklijke al wel een nieuwe middenvelder in huis.

De Saudische competitie blijkt zeer aantrekkelijk voor de sterren van het Europese voetbal. Cristiano Ronaldo beet het spits af. Deze zomer volgden onder meer Benzema en N'Golo Kanté.