Benson blikt vooruit op Premier League: Hoop dat we mooie dingen kunnen doen

Benson blikt vooruit op Premier League: "Hoop dat we mooie dingen kunnen doen"

06-06-2023 15:46
1

Manuel Benson, de 26-jarige rechtsbuiten van Burnley, blikt vooruit op het aankomende seizoen in de Premier League. De oud-Royal Antwerp FC-speler is vol vertrouwen voor het volgende seizoen. Benson en Burnley mogen het laten zien op het hoogste niveau in Engeland, onder leiding van hoofdtrainer Vincent Kompany.

Benson geeft aan dat hij het nog redelijk onwerkelijk voor hem voelt, maar dat veel ploeggenoten de Premier League al hebben meegemaakt. “Het is een droom voor mij persoonlijk, Ik weet dat een hoop ploegmaats al wel op dit niveau hebben gespeeld”, vertelt Benson via de officiële kanalen van Burnley.

Benson ziet een hoop kansen in de Premier League. “Het is een grote mogelijkheid voor ons, nieuwe jongens, en vooral ook de jongere jongens. Het is een grote mogelijkheid om het op te nemen tegen de beste teams van de wereld”, deelt Benson.

Benson hoopt dat Burnley mooie dingen kan laten zien in de Premier League aankomend seizoen. “We zullen hard moeten werken, hard moeten trainen zodat we klaar zijn voor het aankomende seizoen. Ik hoop dat we mooie dingen kunnen doen volgend seizoen”, besluit Benson.

Qua voorbereidingen neemt Burnley in ieder geval genoeg tijd om zich klaar te stomen voor de Premier League. Hoofdtrainer Kompany heeft besloten dat de vakantie van de Burnley-spelers er alweer opzit en de trainingen zijn weer begonnen.