Toch twijfels over Deila bij Club Brugge: Zoals Martinez en Parker

Toch twijfels over Deila bij Club Brugge: "Zoals Martinez en Parker"

03-06-2023 22:45
23

Club Brugge besloot om volgend seizoen aan te vangen met coach Ronny Deila, die overkomt van Standard. Flink wat mensen geloven helemaal in de Noorse trainer, maar René Vandereycken is toch nog niet helemaal overtuigd.

De voormalige bondscoach vraagt zich namelijk af of Deila eigenlijk wel bij Club Brugge past. "Een beetje hetzelfde gevoel als ik had bij Roberto Martinez en Scott Parker", geeft Vandereycken aan in Het Nieuwsblad.

De ex-coach denkt ook niet dat het verhaal van Deila bij Club Brugge eentje van lange duur zal zijn. "Deila stapt bij Standard in een project van drie jaar, maar is na tien maanden alweer weg. Ook dat overenthousiasme. Ik vrees ervoor dat het niet lang duurt", klink het.

Vandereycken sprak daar al over met Marvin Ogunjimi, die Deila goed kent. "Hij heeft hem gehad als trainer in Noorwegen. Hij vond hem 'een halve zot, in de positieve zin', maar had ook zijn twijfels of dat bij Club Brugge zou aanslaan. Bij Standard lukt dat wel. Maar in Brugge? Volgens Ogunjimi is het geen match.", besluit Vandereycken.