Cullen (ex-Anderlecht) na drie prijzen: Fijn erkenning van ploegmaats te krigen

Cullen (ex-Anderlecht) na drie prijzen: "Fijn erkenning van ploegmaats te krigen"

02-06-2023 10:18
2

Ex-RSC Anderlecht speller Josh Cullen reageert op zijn uiterst succesvolle seizoen bij Burnley FC. De Ierse middenvelder van Burnley won maar liefst drie prijzen dit seizoen. Samen met hoofdtrainer Vincent Kompany won hij het Championship, daarnaast werd hij verkozen tot speler van het seizoen en nu ook nog Iers-voetballer van het jaar.

Cullen werkte voordat hij naar Burnley kwam eerder al met Kompany samen bij Anderlecht. “Om van België, van Anderlecht naar Burnley te komen en direct kampioen te worden is natuurlijk fantastisch”, vertelt Cullen via de officiële kanalen van Burnley.

Cullen vertelt dat het kampioenschap het absolute doel was voor Burnley dit seizoen. “Tijdens de start van dit seizoen hebben we het kampioenschap als hoofddoel gesteld. En om dat dan op zo’n manier te verwezenlijken, het is echt een goed seizoen voor me geweest”, deelt Cullen.

Cullen zegt dat het hem erg goed doet om de erkenning te krijgen voor zijn prestaties. “Het is erg fijn om de erkenning te krijgen, niet alleen van de fans maar ook van mijn ploegmaats. Dit was een geweldige manier om een fantastisch seizoen af te sluiten”, besluit Cullen.