Antwerp krijgt maandagavond hoe dan ook huldiging

Royal Antwerp FC wordt hoe dan ook gehuldigd aankomende maandagavond

1 juni om 18:57

Voor Royal Antwerp FC staat er hoe dan ook aankomende maandagavond een volksfeest op het programma. Ongeacht het resultaat in de allesbeslissende laatste wedstrijd van de Jupiler Pro League. The Great Old heeft Antwerpen in ieder geval de Croky Cup bezorgd dit seizoen.

De overwinning van de Croky Cup is nog niet uitvoerig genoeg gevierd in Antwerpen, de ploeg van hoofdtrainer Mark van Bommel had hier niet de tijd voor omdat de ploeg scherp moest zijn voor de Champions’ Play-Offs.

Antwerp deelde het volgende via de officiële kanalen. ‘Uiteraard gaan we zondag vol voor de winst in Genk. Maar met de Beker van België op zak en om het even of we nu 1e, 2e of 3e worden in de competitie: maandagavond verwachten we onze fans’

‘Om hen te danken voor hun onvoorwaardelijke steun. Spelers en staf zullen om 18.30 uur met een open bus vanaf het Steenplein en via de Suikerrui naar de Grote Markt rijden’

‘In het stadhuis worden zij ontvangen door het stadsbestuur. Na de huldiging zullen onze Reds vanop het balkon met de fans verbroederen’ Dit belooft hoe dan ook een prachtige maandavond te worden, het is aan de formatie van Mark van Bommel om te zorgen voor een onvergetelijke huldiging.