Antwerp en Van Bommel langer in zee: ‘Ook Nederland onder indruk’

Antwerp en Van Bommel langer in zee: ‘Ook Nederland onder indruk’

01-06-2023 10:52
12

Aanstaande zondag krijgt Antwerp de kans om de dubbel te winnen. Een overwinning in Genk stelt hen hier zeker van. Een sterk seizoen, hoe dan ook. Een seizoen dat de fans misschien vooral te danken hebben aan Mark van Bommel.  

De Nederlander, die eind mei 2022 Brian Priske kwam vervangen, heeft iedereen voor zich gewonnen. De tactiek, de sfeer, de transfers en het people management hebben allemaal indruk gemaakt. 

De directie is er dan ook op gebrand om het contract van de coach zo snel mogelijk te verlengen. Mark Van Bommel staat bij Antwerp onder contract tot juni 2024, en over het contract van de Nederlander wordt deze zomer opnieuw onderhandeld. Ook in Nederland zijn ze helemaal verkocht voor Van Bommel. “Hij heeft zichzelf heruitgevonden als coach”, lezen we in de Gazet van Antwerpen

Antwerp CEO Sven Jacques ziet een verdere samenwerking alvast zitten. "Het winnen van de Belgische titel zal niets veranderen. De manier waarop hij werkt en wat hij al bereikt heeft is fantastisch. We hebben echt een klik. De sfeer is goed, en het zou echt ideaal zijn om zondag de titel te winnen alvorens aan de slag te gaan. Uiteraard gaan we na het seizoen met de coach rond de tafel zitten", aldus Sven Jaecques in Het Laatste Nieuws. "En dat doen we niet alleen omwille van de resultaten."