Mogelijke komst Neymar niet welkom ontvangen bij Man Utd: 'Is een primadonna'

26 mei om 16:30

René Meulensteen ziet helemaal niets in een mogelijke transfer van Neymar naar Manchester United. De Nederlandse trainer was 288 wedstrijden lang de assistent van Sir Alex Ferguson en kent de club dus goed. Daardoor weet hij dat Manchester niet op een speler als Neymar zit te wachten.

Eerder kwamen er geruchten naar buiten dat de ploeg van manager Erik ten Hag geïnteresseerd zou zijn in de Braziliaan van Paris Saint-Germain. "Het zijn natuurlijk maar geruchten, alleen ik heb mijn twijfels", vertelt Meulensteen bij talkSPORT. "Het is een speler van een hoog kaliber, maar ook wel een primadonna. Je weet gewoon niet wat je op het veld gaat zien als hij komt."

Meulensteen denkt ook dat de eigenaren misschien een vinger in de pap hebben bij de interesse. "Commercieel krijg je er natuurlijk erg veel voor terug als je hem haalt. Daar worden de eigenaren weer blij van. Je moet hier natuurlijk heel erg over nadenken, want hij heeft nog nooit in de Premier League gespeeld en zijn favoriete positie is die van Marcus Rashford. Ik denk dat Ten Hag daarom de kaarten op de borst blijft houden."

Inmiddels is bekend dat Neymar geen speler van Manchester United wordt. De 31-jarige Braziliaan van Paris Saint-Germain zou zijn aangeboden door tussenpersonen.